Известие

Collapse
No announcement yet.

Много слабо светят късите ксенонови светлини 166, не знам защо ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от moniiii Покажи съобщение
    колега как отлепи стъклото от самия фар.

Аз моите ги отделих с нагряване с пистолет за горещ въздух. Нагрява се мястото където е положено лепилото. Нагряваш с пистолета от растояние 10-20 см. Но не много колега за да не се деформира пластмасата или да не спукаш стъклото. Нагряваш и пипаш с ръка до толкова до колкото самото място да си е топличко нали, и след това лекичко и бавно с макетно ножче отделяш самото лепило. Лепило ли е там некав спецялен силикон ли е не го знам. Правиш го на етапи. Определяш си место от където да почнеш, бележиш си малък участък от фара, нагряваш режеш с ношчето и така, след това минаваш по на там докато не почне да се отделя стъклото. Лесно е но трябва да се внимава. След това аз ще ги лепя с някакъв силикон + лепило. Ще го измисля, но първо да си оправя рефлекторите и да измисля LED светлините как да ги направя.

Comment

• Мерси за информацията колега.Между другото рефлекторите са станали като нови
      alfa romeo 166 2.4 jtd

Comment

• Първоначално публикувано от alex09 Покажи съобщение
        Ето ги вече са готови и са за монтаж. По 15лв на рефлектор ми взеха и са направени много добре, дано има резултат от никелирането.Утре ще ги монтирам с ксенони и ще пиша за резултати
        Би ли ги снимал , ако не си ги сложил разбира се , отзад как са ?
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
        Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Вече ги монтирах резултата е убииствен. Разлепването не еникак лесно но с малко повече игра и внимание става. Отзад са само изчистени
          Last edited by alex09; d.m.y г., 23:49.

Comment

• Първоначално публикувано от alex09 Покажи съобщение
            Вече ги монтирах резултата е убииствен. Разлепването не еникак лесно но с малко повече игра и внимание става.
            Това ми е ясно за разглобяването Кажи ми само , отзад рефлекторите като отпред ли са или .. ?

Comment

• Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
              Това ми е ясно за разглобяването Кажи ми само , отзад рефлекторите като отпред ли са или .. ?
              Не неса като отпред

Comment

• Може да използвате момента за рециклирането и на халогените,или само да ги измиете със студена вода и накъсани на ситно вестници.
                Click image for larger version

Name:	far31.jpg
Views:	1
Size:	88.3 Килобайта
ID:	2273217Click image for larger version

Name:	far32.jpg
Size:	91.6 Килобайта
ID:	2273218Click image for larger version

Name:	far33.jpg
Size:	87.7 Килобайта
ID:	2273219

Общо взето е това....на който му се занимава Успех!
                може да има правописни грешки но толкова не съм писъл от детските си години
                Дано послужи на будещите и настоящи "корабни" алфисти
                Last edited by Linkestis; d.m.y г., 18:40.
                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Браво бе нашия, цар си

То останахме безмълвни

Благодаря от името на всите "Капитани на 166"
                  Alfa Romeo 166 2,4 JTD '99

Citroen Berlingo 1.9D Служебната

Comment

• По-добре обяснено и показано не може и да бъде !!!
                    Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

• Браво!

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                        Може да използвате момента за рециклирането и на халогените,или само да ги измиете със студена вода и накъсани на ситно вестници.
                        [ATTACH]35964[/ATTACH][ATTACH]35965[/ATTACH][ATTACH]35966[/ATTACH]

Общо взето е това....на който му се занимава Успех!
                        може да има правописни грешки но толкова не съм писъл от детските си години
                        Дано послужи на будещите и настоящи "корабни" алфисти
                        Аз и тях ги отворих

Comment

• ти няма да ги отвориш

Comment

Аз и тях ги отворих
                            Като правиме нещо то да бъде до край. Аз също ги отварях.

Comment

• Днес си получих рефлекторите на късите и халогените от Стрелча и съм адски доволен - просто перфектно !!!

Comment

Днес си получих рефлекторите на късите и халогените от Стрелча и съм адски доволен - просто перфектно !!!
                                За колко дни стана работата?
                                Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло + ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен + ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение

Comment

Working...
                                X